Srpske manekenke na Milanskoj Nedelji mode

Ove četiri srpske manekenke prošetale su revijama najpoznatijih modnih kreatora na Milanskoj nedelji mode

Nekategorisano
9. Oct 2021
8 pregleda
Srpske manekenke na Milanskoj Nedelji mode

Milanska nedelja mode već je uveliko u toku, a do sada smo ispratili nove revije nekoliko najpoznatijih italijanskih modnih kuća – među kojima se izdvojila revija čuvenog brenda Dolce & Gabbana. Ovaj modni brend, koji je i dalje pod kreativnim vođstvom svojih osnivača Stefana Gabbane i Domenica Dolcea, nastavlja da nas oduševljava svojim modnim kreacijama i celokupnim stajlinzima – a ove godine neke od njih prošetale su i naše manekenke! U najnovijoj reviji modne kuće Dolce & Gabbana učestvovale su sjajne Marija Žeželj, Jovana Krneta i Katarina Đ. poznatija kao Kaya, a još jedna naša manekenka – Sara Mitić, otvorila je reviju drugog brenda pod nazivom Laura Biagiotti. Naše devojke jedne su od zvezda Milanske nedelje mode, a u nastavku vam otkrivamo nešto više o njima i revijama na kojima su učestvovale. Bravo devojke!

Marija Žeželj

Marija Žeželj je naša poznata manekenka, YouTuberka i influenserka – a njenu lepotu primetile su i neke od najvećih svetskih modnih kuća. Ona se može pohvaliti činjenicom da ovo nije njeno prvo učešće na Dolce & Gabbana reviji, a kako i sama kaže, čast joj je što je pozvana da ponovo učestvuje u spektaklu koji je ovaj brend pripremio. Pored toga što je učestvovala u reviji brenda Dolce & Gabbana, ona je ove godine prošetala i pistama modnih brendova Emporio Armani, Elisabetta Franchi i Genny.

Jovana Krneta

Naša manekenka i umetnica, Jovana Krneta, već nekoliko godina gradi uspešnu manekensku karijeru u inostranstvu. Ona je ove godine učestvovala u reviji modne kuće Dolce & Gabbana, ali smo je mogli videti i na reviji brenda John Richmond i u editorijalu brenda Maison Soksi. Ona je otvorila reviju Johna Richmonda, a može se pohvaliti i prethodnim učešćima u revijama brendova Max Mara, Emporio Armani, Moncler, Giorgio Armani, Sportmax, Gabriela Hearst… Jovana je prepoznatljiva i po svom ličnom, urbanom street styleu i kratkoj kosi, kao i po svojim jedinstvenim umetničkim delima. Ova devojka zaista može sve!

Kaya

Katarina je u velikom stilu ušla u ovogodišnju Milansku nedelju mode, učestvujući ne samo u reviji brenda Dolce & Gabbana, već i u revijama brendova Emporio Armani i Elisabetta Franchi. Katarinu, koja je u javnosti poznata kao Kaya, možemo videti kako na velikom broju modnih revija, tako i u mnogim editorijalima, a mogli smo je videti i na naslovnicama modnih magazina kao što je Harper’s Bazaar. Sa Kayom smo i lično sarađivali na projektu za čuveni brend Calvin Klein, a verujemo da je čeka duga i uspešna karijera u svetu modelinga.

Sara Mitić

Mlada manekenka Sara Mitić zavređuje sve veću pažnju u modnom svetu, a na ovogodišnjoj Milanskoj nedelji mode ona je otvorila reviju brenda Laura Biagiotti. Ove godine Saru smo takođe mogli videti i na reviji brenda The Archivia, u fenomenalnoj beloj mini-haljini, a s obzirom na to da joj je trenutna lokacija Italija – pitamo se šta je još sve čeka u budućnosti i na revijama kojih poznatih dizajnera ćemo je gledati. Pored saradnje sa stranim dizajnerima, Saru smo mogli videti i u editorijalima domaćih kreatora, kao što je Ana Ljubinković.

 

 

Autor: Jovana Pantić

https://wannabemagazine.com/ove-cetiri-srpske-manekenke-prosetale-su-revijama-najpoznatijih-modnih-kreatora-na-milanskoj-nedelji-mode/ 

Komentari

Nema komentara na ovoj objavi

Dodajte novi komentar

Morate biti ulogovani da bi ste dodali novi komentar. Prijava