Kérastase - Nova linija proizvoda

Luksuzni brend Kérastase predstavio je novu liniju proizvoda protiv opadanja kose u okviru sjajnog događaja na Belom dvoru, kojem su prisustvovali poznati influenseri!

Moda
30. Jun 2022
52 pregleda
Kérastase - Nova linija proizvoda

Ženstvenost i osećaj senzualnosti neretko vezujemo za bujnu, sjajnu kosu. U svakom trenutku prija nam da prođemo prstima kroz guste pramenove, priželjkujemo bujne i stajliš messy punđe koje su naš “spas” od toplote tokom letnjih meseci i želimo da nam kosa na plaži bude savršeno talasasta, okupana suncem i slana. Jednostavno, dan nam ne može biti loš onda kada nam kosa izgleda dobro!

Ipak, mnoge od nas žive brzim životima ispunjenim svakodnevnim obavezama – koje zahtevaju našu punu pažnju. Samim tim, svoju kosu često ne možemo staviti na prvo mesto u “dnevnom redu”, a podjednako često je stilizujemo i negujemo same. Zato je od izuzetne važnosti da za njenu negu koristimo proverene proizvode, koji će našoj kosi pružiti tretman iz snova u kućnim uslovima. Uz pomoć pažljivo odabranih proizvoda možemo se opustiti, zaboraviti na opadanje i uživati u sjajnoj, jakoj kosi koja će u svakom momentu izgledati kao da smo upravo izašle iz ekskluzivnog frizerskog salona.

I same smo u redakciji vodile razgovore o proizvodima za kosu, trendy frizurama i načinima postizanja gustine i volumena više puta nego što bismo smele da priznamo – ali zato sada znamo tačno šta zaista “radi” i damo iskrenu preporuku. Naš izbor su proizvodi iz poznate Kérastase Genesis linije, koja je od nedavno proširena i formulisana i za muškarce! Kérastase Genesis Homme svečano je predstavljena u utorak, 14. juna – u okviru ekskluzivnog događaja na Belom dvoru kojem smo prisustvovali, a u nastavku vam otkrivamo njene sjajne pojedinosti. Evo zašto volimo Genesis linije proizvoda – i zašto ćete ih vi i vaš partner obožavati! 

Zaboravite na opadanje kose uz Kérastase Genesis i Genesis Homme

Iako se borba sa opadanjem kose češće vezuje za muškarce, sa opadanjem se susreću i mnoge žene. Usled stresa, neadekvatne ishrane, hormonskog disbalansa ili drugih faktora, možemo primetiti da nam se kosa proredila na određenim mestima, da je oslabila ili da intenzivno opada u određenim vremenskim periodima. Kod žena, opadanje kose dešava se i usled preteranog korišćenja alata za stilizovanje i oblikovanje, dok kod muškaraca gubitak volumena nastaje i usled stanjivanja vlasi tokom vremena. Ali, promenom navika i korišćenjem pravih proizvoda koji direktno ciljaju problem – opadanje možemo na vreme zaustaviti.

Upravo zato se odlučujemo za Genesis i Genesis Homme linije, koje dele zajedničke sastojke poput Amineksil-a, koji sprečava opadanje iz korena, jednog od najpoznatijih sastojaka iz L’Oréal-ovih laboratorija. Obe linije koriste se naprednim aktivnim sastojcima i naučnim Kérastase dostignućima koja se “hvataju ukoštac” sa dva glavna uzroka opadanja kose kod muškaraca i žena, dajući trenutne, vidljive rezultate kada su u pitanju jačina kose i povećanje volumena

Zašto će muškarci voleti Kérastase Genesis Homme liniju?

Poznato je da se veći broj muškaraca nego žena susreće sa intenzivnim opadanjem kose, koje počinje da se dešava i u mlađim godinama. Kod muškaraca, postoje dva glavna izazova, a to su – gubitak kose iz korena i stanjivanje same dlake. Usled ova dva faktora, kosa muškaraca izgleda ređe, gubi na volumenu i teža je za stilizovanje, dok se linija kose menja. Neželjenom ubrzavanju opadanja doprinose i spoljni faktori poput UV zračenja ili zagađenja, nezdrave životne navike, kao i unutrašnji faktori poput genetike i disbalansa hormona. Iako je normalno da 50-100 dlaka kose opadne tokom svakog dana, sve više od toga može uzrokovati problem sa opadanjem.

Kako bi se pozabavio ovim rasprostranjenim problemom, luksuzni brend Kérastase kreirao je upravo Genesis Homme liniju – jednostavnu za upotrebu, diskretnu i efikasnu. Genesis Homme asortiman od pet proizvoda neprimetno će se integrisati u svakodnevnu rutinu vašeg partnera. Ova linija kreirana je tako da odgovori na probleme sa opadanjem kose kod muškaraca svih životnih dobi, kao i različitih tipova kose. Kako to čini?

U čemu je tajna Kérastase Genesis Homme linije?

U L’Oréal-ovim laboratorijama primetili su da je prevremeni gubitak kose kod muškaraca praćen zadebljanjem omotača oko folikula dlake. Na tom mestu kolagen se akumulira i postaje krut, čime sprečava kosu da se učvrsti u korenu, smanjuje mikrocirkulaciju. Ali, istraživači su otkrili su i kako se muškarci mogu izboriti sa ovim problemom, a tajna leži u tri ključna sastojka koji se nalaze u proizvodima Genesis Homme linije – kreatinu, korenu đumbira i AMINEKSILU.

KREATIN 

Ovaj jedinstveni molekul prirodno se proizvodi u našem telu i sintetisan je iz esencijalnih aminokiselina. On pospešuje stvaranje elektrostatičkih veza u korteksu kose, čime obnavlja i ojačava njenu strukturu iznutra.

KOREN ĐUMBIRA

Prednosti đumbira korišćenje su hiljadama godina unazad, kada su zdravlje, nega i lepota u pitanju. U Genesis formulacijama nalazi se đumbir koji dolazi sa Madagaskara, a ovaj sastojak poznat je upravo po svom izuzetnom zaštitnom dejstvu od spoljašnjih zagađivača.

AMINEKSILⓇ

Ovaj patentirani sastojak nalazi se u Anti-Chute Fortifiant serumu u koncentraciji od čak 1,5% – a dokazao se kao izuzetno efikasan sastojak u sprečavanju gubitka kose. On smanjuje neželjeno stvrdnjivanje kolagena oko folikula dlake, koje je jedan od prepoznatih fenomena direktno povezanih sa opadanjem kose. 

Koji sve proizvodi čine Kérastase Genesis Homme liniju?

Genesis Homme liniju čini pet pažljivo formulisanih proizvoda za celokupnu negu i stilizaciju kose kod muškaraca. U okviru ove linije pronaći ćete kupku za jačanje kose za svakodnevnu upotrebu, kupka za povećanje gustine kose, ojačavajući sprej za gustinu, vosak za stilizovanje kose, kao i efektni ojačavajući serum protiv opadanja kose. Ovaj serum vaš partner može koristiti jednom dnevno, ujutru ili pre odlaska na spavanje – tokom perioda od 6 nedelja. Za najbolje rezultate, preporučeno je naneti četiri doze na suvu, ili blago prosušenu kožu glave, odnosno skalp. Uz Kérastase Genesis Homme liniju opadanje kose kod muškaraca je stvar prošlosti, a nakon njenog korišćenja promene će biti kao dugoročne, tako i trenutno vidljive!

Glamurozni event koji je okupio poznate ličnosti, influensere i druge zvanice

Kao što smo napomenuli, Kérastase Genesis Homme asortiman predstavljen je u okviru ekskluzivnog događaja na Belom dvoru, koji je okupio poznate zvanice poput Nikole Rokvića, Petra Benčine i Tamare Dragičević, Ene Lune, Zorane Jovanović, Brane Antović Aleksić, Une Krlić i mnogih drugih. Glamurozna večera i sjajni ambijent doprineli su osećaju luksuza dok smo se bolje upoznavali sa načelima Kérastase brenda, kao i sa novom Genesis Homme linijom. Celokupnoj atmosferi doprinela je i sjajna revija modela koji su korisnici Kérastase Genesis proizvoda – koje smo ispratili bez daha dok su hodali pistom. Događaj su uveličali i vlasnici Kérastase salona, vrhunski stručnjaci u okviru svoje branše – zaslužni za zdravlje i blistav izgled kose svojih vernih klijenata. Nakon događaja, dugo bili pod utiskom, razumevši da luksuz nije suprotnost od siromaštva, već suprotnost od vulgarnosti i čin brige o sebi.

 

Izvor: https://wannabemagazine.com/luksuzni-brend-kerastase-predstavio-je-novu-liniju-proizvoda-protiv-opadanja-kose-u-okviru-sjajnog-dogadaja-na-belom-dvoru-kojem-su-prisustvovali-poznati-influenseri/

 

Komentari

Nema komentara na ovoj objavi

Dodajte novi komentar

Morate biti ulogovani da bi ste dodali novi komentar. Prijava
PHP, HTML, CSS
Kategorije
Moda
Moda, Visoka moda, Modnit rendovi, Džet Set, Jet set, poznati, javni život
Skoro komentarisani
Želite li da objavite oglas? Kreirajte nalog
Ne-prijavljeni korisnici
Zdravo wave
Dobrodošli! Prijavite se ili Registrujte