Trendy torbe koje ćete poželeti da nosite ove jeseni

Torba – neizostavan ženski aksesoar. Pa, šta ćemo kad nam modni bogovi nisu podarili džepove na pantalonama. Morale smo da se snađemo, i snašle smo se nošenjem torbi – a uz to što su veoma praktične, one mogu biti i sjajan stajliš detalj koji će zaokružiti čitav vaš look. Svaka modna sezona sa sobom donosi različite modele torbi koji će se u njoj najviše nositi, pa isto tako kao što smo ovog leta svi nosili mrežaste, pletene cegere – i ove jeseni nosićemo torbe poput onih sa velikim, chunky lanc

Nekategorisano
10. Oct 2021
6 pregleda
Trendy torbe koje ćete poželeti da nosite ove jeseni

Torba sa velikim lancem

Mala torba – veliki lanac. Dakle, savršena kombinacija za ovu jesen. Ove jeseni u trendu će biti meke, kožne torbe srednje veličine sa chunky, glomaznim lancima sa velikim karikama, u zlatnoj, srebrnoj ili bakarnoj boji. Dakle, što veći lanac umesto ručke od kože, to bolje. Ovaj tip torbe uvek atraktivno izgleda, a uklopiće vam se kako uz casual, svakodnevne, tako i uz one elegantnije stajlinge.

Sjajna/metalik torba

Još jedan način na koji vam se torba može sijati, a da nije putem lanca, je to da ona bude kreirana od glatkog, sjajnog, metalik materijala. Ovaj materijal može biti u različitim nijansama i presijavati se na više načina, na vama je samo da odaberete onaj koji najviše volite. Takođe, hologramski višebojni sjaj definitivno će dobro izgledati, i osvežiće svaki vaš autfit uz koji ga uklopite.

Torba od vune ili lažnog krzna

Prva asocijacija na hladne dane? Topli i cozy materijali, naravno. Pored vunenog džempera ili kratke jakne, ove jeseni možete da nosite i vunenu torbu, mekanu i čupavu, ili pak torbu od lažnog krzna. Svakako, što veća, čupavija i mekša torba, to bolje. Na njoj ćete poželeti da zadremate, podjednako koliko ćete želeti i da je nosite. Ova torbica odlična će biti i za zimske dane, tako da vam predlažemo da je nabavite na vreme!

Torba u animal printu

Životinjski dezen biće popularan kako u svetu aksesoara, tako i kod odevnih komada – a ovo je pravi trenutak da nabavite torbu u životinjskom dezenu, koja će “razbiti” svaki vaš monotoni i jednobojni stajling. Torbe u životinjskom dezenu mogu biti u popularnom dezenu zebre, ili tigra/leoparda – na vama je samo da se odlučite. U svakom slučaju, možete dezen odrediti u odnosu na panton boja svojih odevnih komada, koje najviše volite da nosite.

Pletena torba

Pletene torbe, ali ne kao one mrežaste kakve smo nosili ovog leta, biće popularne ove jeseni. U pitanju su torbe pletene od širokih i vatom popunjenih traka, koje im daju neobičnu formu i zavidan volumen. Ove torbe mogu biti ručne ili se nositi preko ramena, a i jedan i drugi model podjednako su popularni i atraktivni. Ovaj tip torbe videli smo na revijama poznatih modnih brendova, te budite sigurni da ga modni ljubitelji obožavaju.

Mala torba za sitniš/telefon

I najneobičniji trend ove jeseni za kraj – mala torba, koju možete nositi i oko vrata. Sećate se kada smo kao mali nosili svoju prvu Nokiu 3310 u torbicama oko vrata, koje su nam kopili roditelji i naterali nas da telefone stavimo u njih, kako ih ne bi izgubili? E pa, zamislite to, samo malo više stajliš. U ove torbice gotovo ništa ne može da stane, ali su neobične i izgledaju dobro, tako da, možete nositi jednu od njih kad odlazite negde gde vam je potreban samo karmin.

Jovana Pantić

https://wannabemagazine.com/trendy-torbe-koje-cete-pozeleti-da-nosite-ove-jeseni/

https://wannabemagazine.com/ 

Komentari

Nema komentara na ovoj objavi

Dodajte novi komentar

Morate biti ulogovani da bi ste dodali novi komentar. Prijava